Sunny AT-15100 SmartBox Full HD HDMI Uydu Alcısı Özellikleri


Türkiye’nin Elektronik Sektöründeki En Büyük 3. Yerli Üreticisi SUNNY Elektronikten Türkiye’de bir ilk.
 
AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX 
 
Sunny tarafından üretilen AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX Android Tabanlı sistemi ile televizyon izleme alışkanlığını temelinden değiştirecek, yeni bir ürünü tüketicilerin beğenisine sunuyor.
 
Dünya büyük bir hızla, her şeyin dijital olduğu, internet ile iç içe yaşadığı, eğlence sistemlerine yönelirken SUNNY Elektronik AT-15100 FULL HD SMART BOX ile ürün yelpazesini genişletmekte ve tüketicilere geniş bir içerik yelpazesini sunmaktadır. 
Sunny AT-15100 SmartBox Full HD HDMI Uydu Alcısı 
 
 
Televizyon izleme alışkanlığını temelden değiştirecek olan AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX, sizleri zengin ve gerçek zamanlı eğlenceye davet ediyor. Mevcut LCD ve LED Televizyonlarını SMART TV ye dönüştüren, devrim niteliğindeki bu cihaz ile internete bağlanabilir, android marketlerdeki sınırsız uygulamalardan faydanalabilir, oyunlar oynayabilir, istediğiniz video ve filmleri izleyebilir, müzik dinleyebilir, aynı zamanda download edebilirsiniz. Sosyal ağlara kolaylıkla erişebilir, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Android tabanlı cep telefonları ve tablet bilgisayarlardaki tüm oyun ve uygulamaları televizyonunuzda kullanabilirsiniz. SUNNY AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX sayesinde televizyona sadece seyirci olarak kalmayıp, yepyeni bir dünyaya adım atacaksınız. DESIGN TURKEY 2012 iyi tasarım ödülüne sahip, sıradan uydu alıcıların çok ötesindeki bu ürün ile SMART TV özelliklerini, televizyonunuzda doyasıya yaşabilirsiniz.
 
Televizyon yayınlarını istediğiniz zaman HDD ve USB Belleklere kaydede bilir, çift USB girişi sayesinde çevre birimlerini bağlayabilir, HDMI çıkışı ile FULLH HD görüntüleri izleme keyfine varabilirsiniz. Smart BOX cihazınızı televizyonunuzun arka kısmına gizleyebilir, RF Kumanda Teknolojisi sayesinde sorunsuzca kumanda edebilirsiniz.
 
Ergonomik dizayna sahip, çift taraflı kullanım imkanı sunan akıllı kumandasının ön kısmında, web browser da rahatlıkla gezinmeyi sağlayan touchpad, geleneksel tv kumanda tuşları, arka kısmında ise QWERTY Klavyesi bulunmaktadır. İnternette hızlı bir sörf yapma imkânı sunan klavyesi ile size bilgisayarları aratmayacak niteliktedir.
 
Televizyonda sınırsız SMART keyfi için SUNNY AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX
 
Android İşletim Sistemi
 
Android işletim sistemi ile hızlı ,ergonomik ve kolay menü seçeneklerine ulaşabileceksiniz.
 
Smart Özelliği
 
Akıllı smart özelliği ile televizyonunuz ,sadece televizyon olmaktan çıkıcak ,sınırsız bir dünyanın kapılarını açacaktır.
 
İnternet Kullanımı
 
İnternete sınırsız girebilir , internetten , video,film ,müzik gibi uygulamalara sınırsızca ulaşabilirsiniz.


Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Ordan Burdan Haberler
Proudly powered by Blogger